“Bjorn is snel van begrip, denkt mee en regelt het.”

“Wij hebben Bjorn ontmoet op het moment dat wij plannen aan het maken waren voor het ontwikkelen van ons eerste fysieke industriële product. We hadden geen ervaring met het ontwikkelen van behuizingen, en hadden onze handen meer dan vol aan de hardware/software-ontwikkeling van de binnenkant.

 

Bjorn bleek erg goed op de hoogte van alle kennis die nodig was om tot een goede behuizing te komen. Hij heeft in overleg met ons snel schetsen gemaakt en vanaf het moment dat we de juiste 'look' te pakken hadden ons prima ontzorgd. Van ontwerp tot zoeken naar een fabrikant en details afstemmen met die fabrikant, dat verliep soepel.

 

Ook de nazorg verloopt prima: er zijn inmiddels meerdere wijzigingen (optimalisaties) doorgevoerd aan ons product. Bjorn is snel van begrip, denkt mee en regelt het. Op het moment van schrijven richten wij ons voornamelijk op hardware, software en verkoop, maar op onze roadmap staan meerdere toekomstige behuizingen, waarvan ik hoop dat Bjorn deze weer voor ons zal ontwerpen.”

 

 

Casper de Geus, Dutch Sensor Systems B.V.

“Bjorn heeft Syndesie uitstekend geholpen!”

“3D lichtsimulaties maken is een kunst. De vraag is altijd of het aansluit bij de wens en vooral bij het gevoel van de klant. 

Bjorn heeft Syndesie uitstekend geholpen met het verwezenlijken van diverse 3D simulaties. 

Zijn creaties geven de klant het laatste duwtje om van concept naar realisatie over te gaan.”

 

 

Nico Heijboer, Syndesie

"We zijn erg trots op het huidige ontwerp waar Bjorn een groot aandeel in heeft gehad."

Ik heb het altijd als erg prettig ervaren om samen te werken met Bjorn. Bjorn is rustig, komt zijn afspraken na en is in staat om op verschillende niveaus te acteren, zowel inhoudelijk met het ontwerpteam en fabrikant als organisatorisch met het management. Hij denkt met ons team na over alle facetten van het ontwerp en kan ook binnen zijn netwerk informatie inwinnen als hij die zelf niet direct voorhanden heeft.

  

We zijn erg trots op het huidige ontwerp waar Bjorn een groot aandeel in heeft gehad. De behuizing van de Ranos dB 2 is niet alleen 100% waterdicht en voorzien van een zonnepaneel, ook over de akoestiek en reflecties die de geluidsmetingen kunnen beïnvloeden is goed nagedacht. De eerste batch is nu ongeveer 3 jaar geleden geïnstalleerd en die zijn nog steeds in zeer goede staat.

 

DSS heeft voor de doorontwikkeling van ons productportfolio van draadloze geluidsmonitoring nog veel stappen te nemen waar Bjorn wat ons betreft volledig deel vanuit gaat maken. We kijken uit naar de gezamenlijke vervolgstappen en een goede samenwerking!

 

 

Gertjan De Vries, Dutch Sensor Systems B.V.

"Bjorn is voor ons van grote toegevoegde waarde!"

Bjorn is al jaren bij ons werkzaam als een creatieve ‘duizendpoot’. Hij is een universitair geschoolde product-designer en dat is te zien in zijn ontwerp- en realisatieproces: Bjorn denkt in 3D en werkt zijn ontwerpen uit in 3D. 

In combinatie met zijn grote materiaalkennis, levert dit op maat gemaakte en esthetisch mooie eindproducten op.

Bjorn blijft zijn kennis en kunde uitbreiden en is een vrolijke noot in ons team van zzp-ers.

Voor onze projecten, waarbij regelmatig custom-made visualisaties en producten nodig zijn, is Bjorn voor ons van grote toegevoegde waarde!

 

Agnes Hofstee en Ron Zevenhoven, Share Knowledge Now B.V.